Laporan Asas

Laporan Asas Analisa Saintifik Cap Jari BrainChecker terdiri daripada;

1. Laporan ringkas analisa cap jari bagi kedua-dua tangan kiri dan kanan dalam bentuk jadual yang mengandungi maklumat seperti bahagian otak dan kepintaran pelbagai semulajadi yang diwakilinya, maklumat jari seperti corak cap jari, bilangan uratan, peratusan dan turutan potensi berdasarkan jumlah bilangan uratan.
2. Panduan penggunaan laporan serta cadangan kepada ibu bapa, anak-anak dan juga badan korporat (jika melibatkan analisa para pekerja).
3. Laporan keupayaan belajar semulajadi anak-anak, ciri-ciri pembelajaran anak-anak, cadangan kepada anak-anak dan cadangan kepada ibu bapa.
4. Laporan terperinci kesepuluh jari tangan beserta maklumat berkenaan potensi semulajadi dan cadangan untuk meningkatkan potensi.
5. Analisa gaya pembelajaran semulajadi anak-anak beserta faktor-faktor yang mempengaruhi proses pembelajaran anak-anak. Turut disertakan cadangan kepada ibu bapa/guru untuk membimbing dan mengajar anak-anak.

Secara ringkasnya, Laporan Asas ini membantu ibu bapa untuk mengenali ciri-ciri dan potensi semulajadi anak-anak secara keseluruhan,memahami mereka dan mencuba yang terbaik untuk membantu mereka dalam kehidupan mereka.

Berdasarkan pengalaman kami, ibu bapa digalakkan memiliki Laporan Asas ini seawal yang mungkin (sebaiknya sebelum anak berusia 5 tahun) kerana 5 tahun pertama anak-anak adalah waktu keemasan mereka dan sangat sesuai untuk mengembangkan potensi mereka pada usia ini. Namun, belum terlambat bagi ibu bapa yang memiliki anak yang usianya lebih daripada 5 tahun, kerana anda masih berpeluang mengenali mereka untuk memahami dan membantu mereka SEKARANG!

Dapatkan Laporan Asas Analisa Saintifik Cap Jari BrainChecker dari kami.

Hubungi kami:

Azlin Azlan (013-9752402)

parentsbijak@gmail.com