Manfaat Analisa Cap Jari

Analisa Cap Jari bermanfaat kepada;

Individu

individuMembantu anda memahami karakter, bakat dan corak pemikiran semulajadi anda. Cadangan-cadangan di dalam laporan BrainChecker membantu anda memanfaatkan usaha, sumber dan masa anda dengan sebaiknya bagi mengembangkan bakat semulajadi anda.

 

 

Ibu bapa

parents1Membantu anda menguatkan hubungan di antara anda dan anak anda dengan menggunakan kaedah komunikasi yang sesuai. Anda dapat mengenal pasti karakter dan bakat semulajadi anak anda, dan mempelajari langkah-langkah untuk memanfaatkan kekuatan dan kelemahan mereka.

 

 

Pelajar

studentsMembantu anda menggunakan kaedah pembelajaran yang paling sesuai dengan karakter anda untuk meningkatkan keberkesanan pembelajaran anda. Laporan analisa cap jari ini dapat memandu anda memilih bidang pengajian yang tepat untuk merancang kerjaya terbaik anda berdasarkan bakat dan personaliti semulajadi anda.

 

 

Orang dewasa

adultsMembantu anda memahami corak kepimpinan dan gaya bekerjasama anda. Cadangan-cadangan di dalam laporan BrainChecker boleh membantu anda memperbaiki atau mengeratkan hubungan anda dengan rakan sekerja sekaligus membantu anda dalam merancang perkembangan kerjaya anda.

 

 

Suami Isteri

spouseMembantu anda memahami karakter, kekuatan dan kelemahan pasangan anda. Anda boleh memahami satu sama lain dan mempelajari bagaimana untuk meningkatkan hubungan antara anda dengan pasangan anda dengan mengetahui cara komunikasi yang terbaik.

 

 

Badan Korporat

companyMembantu anda memahami  corak kepimpinan dan gaya bekerjasama pekerja anda agar syarikat boleh menempatkan mereka di tempat yang sesuai. Ini dapat membina persekitaran kerja yang bagus yang boleh meningkatkan keberkesanan kerja, mengurangkan kos dan menghasilkan nilai korporat yang lebih baik

 

 

Nikmati manfaat Analisa Cap Jari Anda SEKARANG!