Promosi Shaklee Oktober 2017 | Kita dah masuk minggu terakhir bulan Oktober 2017. Bagi yang belum tahu lagi apa Promosi Shaklee Oktober 2017, haaa, meh Kak Lin kongsikan. Peminat tegar ESP WAJIB baca hokey 😉

Peminat ESP WAJIB rebut Promosi Shaklee Oktober 2017

Baca tajuk pun dah boleh agak, kan? Ya, betul! Salah satu produk Promosi Shaklee Oktober 2017 ialah ESP! Jom baca lebih lanjut 🙂

Beli 4 ESP dan dapatkan diskaun 5%

Bagi peminat ESP yang ohsem, inilah peluang keemasan anda! Dapatkan 4 canister ESP dan anda akan menikmati diskaun sebanyak 5%.

 

ESP – Protein untuk badan yang sihat

ESP ini adalah produk berasaskan protein. Badan kita ini dibuat dari protein. Oleh itu, penting untuk kita semua ambil protein yang mencukupi. Sesuai untuk semula lapisan masyarakat 😉 Anak dara boleh, ibu hamil boleh, ibu menyusu boleh, bapa-bapa boleh, teruna-teruna boleh, adik muda remaja pun boleh 🙂

Kenapa ESP? Sebab…;

  1. Membekalkan asid-asid amino penting yang tidak dibuat di dalam badan kita. Asid-asid amino penting ini pula membantu untuk mengoptimumkan fungsi kulit.
  2. Menyokong penghasilan sel-sel kulit yang sihat.
  3. Membaiki dan menjana sel-sel dan tisu kulit yang baru
  4. Menghasilkan hormon-hormon yang sihat dan enzim-enzim penting untuk kulit
  5. Menyokong penghasilan asid amino glutathione yang membantu melindungi sel-sel kulit dari rosak akibat pancaran cahaya matahari.

ESP ini dalam bentuk serbuk. Jadi, bolehlah campurkan ESP ini dalam minuman kegemaran anda sekalian. Shake…shake…shake…gitew 🙂

Jika anda adalah ahli Shaklee, ada promosi istimewa buat anda! Jom sambung baca 😉

Shaklee Ferrano Personal Blender dengan harga istimewa

Dah ada ESP, kalau rasa-rasa nak buat ESP Mango smoothies ker, ice blended ker, bolehlah gunakan Shaklee Ferrano Personal Blender ini. Dengan harga cuma RM218.89, anda akan miliki satu blender, 2 bekas berbeza saiz dan sarung yang eksklusif dengan logo Shaklee. Boleh tengok gambar di atas, ya 🙂 Istimewanya, produk ini hanya untuk ahli Shaklee yang sah. Kalau tak sah, bolehlah sahkan diri anda dengan daftar sebagai ahli Shaklee 😉

Kembangkan organisasi Anda dan berpeluang miliki SR Vitamin C

Bagi ahli Shaklee (SID) yang berhasrat ingin kembangkan organisasi perniagaan anda, bulan Oktober inilah masanya. Anda cuma perlu taja 3 ahli baru dengan minimum pembelian 100 UV seorang, dan anda akan mendapat 1 Shaklee Sustained Release Vita-C Plus secara PERCUMA. Boleh tuntut Vita-C ini di cawangan-cawangan Shaklee atau menerusi talian Khidmat Pelanggan Shaklee. Mudah sahaja 😉 Ahli baru pun anda dapat, SR Vita-C pun dapat, bonus pun dapat 🙂

PerLINDUNGan Anti-Oksidan dengan Sustained Release Vita-C

 

Kelebihan Vitamin C;

  1. Mengurangkan penglihatan kedutan, melegakan kulit kering dan kasar
  2. Menggalakkan penghasilan kolagen dan penjanaan semula kulit
  3. Membantu dalam penyembuhan luka
  4. Menentang radikal-radikal bebas

Shaklee Sustained Release Vita-C ini dalam bentuk caplet. Jadi, telan sahaja dengan air. Macam telan ubat 😉 Mudah sahaja.

Jadi 10 penaja teratas dan miliki Vivix secara PERCUMA!

Jika anda berjaya menjadi 10 penaja teratas, anda berpeluang memiliki VIVIX secara PERCUMA. Amacam? Teruja tak?

Dapatkan Promosi Shaklee Oktober 2017 sekarang!

Kak Lin mengalu-alukan pendaftaran ahli Shaklee di dalam biz team kami.

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi Terbaik

Hubungi Kak Lin untuk maklumat lanjut, ya. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Kak Lin)

parentsbijak@gmail.com

Daftar keahlian Shaklee segera di “Join NOW

Anda semua juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Peminat ESP WAJIB rebut Promosi Shaklee Oktober 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge