Promosi Shaklee Februari 2017 | Alhamdulillah, beberapa hari ini banyak pula dengar berita sahabat-sahabat melahirkan cahaya mata. Kami juga baru sahaja menerima cahaya mata baru hujung bulan Januari yang lepas. Dan yang seronoknya, Promosi Shaklee Februari 2017 ini macam tahu-tahu jer keperluan ibu-ibu yang dalam pantang dan juga yang sedang menyusukan anak macam kami ini. Nak tahu apa promosi Shaklee bulan ini? Jom baca! ūüėČ

Promosi Shaklee Februari 2017

OsteMatrix

 

OsteMatrix  merupakan supplement Shaklee yang mengandungi Kalsium, Magnesium, Vitamin D dan beberapa mineral lain. Ia bagus dalam membekalkan zat yang diperlukan untuk kesihatan tulang, gigi dan otot, mencegah sembelit dan membantu melegakan sengal-sengal otot.

Promosi Shaklee Februari 2017 menawarkan keistimewaan berikut;

  • Beli 6 PERCUMA 1!
  • Beli 2 dengan 5% DISKAUN!

Vita-Lea for Children

vita-lea-child-shaklee

Vita-Lea for Children merupakan Multivitamin untuk Kanak-Kanak yang sungguh Enak! Ia membekalkan 18 Vitamin dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak. Vita-Lea for Children juga dirumus dengan rumusan yang tidak merosakkan gigi. Bukan itu sahaja, Vita-Lea for Children ini mempunyai perisa anggur yang enak yang pastinya sedap dikunyah dan digemari oleh kanak-kanak.

Promosi Shaklee Februari 2017 menawarkan promosi Beli 3 Percuma 1 untuk produk  Vita-Lea for Children. 

Promosi “Buy 1 Free 1”

Shaklee juga menawarkan promosi “Buy 1 Free 1” untuk 2 produk terpilih berikut iaitu Alfalfa Complex dan juga Lecithin. Memandangkan promosi ini adalah promosi jualan penghabisan stok, sila ambil perhatian terhadap expiry date bagi setiap produk sebelum membuat pembelian, ya ūüėČ

Purchase With Purchase (PWP)

Pada bulan Februari ini juga, bagi setiap pembelian untuk mana-mana set di bawah, anda berpeluang mendapatkan produk PWP iaitu mug eksklusif Shaklee dengan harga RM10.60 dan juga dua beg kertas Shaklee dengan PERCUMA (sementara stok masih ada).

a) Daily Essential Set

b) Energy for Life Set (Set Berkembar Vivix)

  • Keahlian Shaklee bernilai RM68.90 secara PERCUMA
  • Bonus Tunai dipertengahan bulan Mac
  • Penghantaran PERCUMA

Apa tunggu lagi? Nikmati tawaran menarik dari Shaklee melalui Promosi Shaklee Februari 2017. Segera hubungi kami untuk maklumat lanjut dan juga tempahan. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Azlin)

parentsbijak@gmail.com

Daftar keahlian Shaklee segera diJoin NOW

Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Promosi Shaklee Februari 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge