Pejam celik, pejam celik, kita sudah pun berada di bulan Julai 2017 🙂 Ramai juga yang masih tertanya-tanya apa pula Promosi Shaklee Julai 2017. Di sini ada jawapannya. Banyak juga produk Purchase-With-Purchase (PWP) yang ditawarkan. Antaranya Tumbler Biru yang eksklusif lagi menarik 😉

Tumbler Biru Eksklusif Antara Produk Promosi Shaklee Julai 2017

Sempena Promosi Shaklee Julai 2017 ini, Shaklee menawarkan 4 item pembelian-dengan-pembelian (purchase-with-purchase, PWP) yang sangat menarik.

1. Tumbler Biru Eksklusif “Reach for the Stars

Tumbler Biru Eksklusif ini layak dimiliki oleh ahli Shaklee yang membuat pembelian Set Kecergasan (Vitality Set) di dalam satu resit. Tumbler Reach for the Stars ini boleh dimiliki dengan harga cuma RM23.32, jimat RM80. Lebih menarik lagi kerana setiap item yang ditawarkan siap dengan lambang Shaklee. Eksklusif gitew 😉 Sangat sesuai untuk dibawa bersama semasa bersenam, memandu atau bekal ke pejabat 🙂

 

Apa yang menarik dengan tumbler ini ialah;

  • Dinding berkembar menjadikan minuman kekal panas atau sejuk sehingga hirupan yang terakhir, gitew 😉
  • Dilengkapi dengan gelung silikon yang menghalang air dari memercik keluar. Jadi, kalau guna tumbler ini, tak perlu risau air tertumpah..
  • Dibuat dari stainless steel bergred tinggi yang sesuai untuk makanan. Jadi, tumbler ini tidak akan berkarat. Tahan lama laa kata orang 😉
  • Tutup yang bebas BPA. Kekal selamat walaupun ketika anda menghirup minuman kegemaran anda.

Apa tunggu lagi! Dapatkan tumbler yang istimewa ini segera. Promosi ini berlangsung sepanjang bulan Julai, selagi stok masih ada.

2. Red Hot Cooler Bag Vivix beserta sudu Vivix dengan pembelian set terpilih

Cantik tak beg merah ini? Bukan beg biasa-biasa, tau! Beg tahan suhu. Kalau nak kekal panas pun boleh, nak kekal sejuk pun boleh. Nak letak Vivix sampai 6-8 botol pun boleh, nak letak bekal pun boleh. Kalau ibu-ibu, nak simpan EBM pun boleh 😉 Yang menarik, siap ada slot untuk letak sudu. Tak derlah tercari-cari sudu terselit kat mana, kan. Buka-buka terus nampak.

Macam mana nak dapat beg ini? Senang sahaja. Boleh pilih mana-mana set berikut dalam satu resit, dan anda layak membeli beg ini dengan harga cuma RM29.89. Jimat RM60, tau. Banyak tu.

a) Pek berkembar Vivix – Energy For Life Set

b) Set Kesihatan Lelaki – Men’s Vital Health Set

c) Set Amazing Golden untuk Lelaki – Amazing Golden Set for Him

Ada lagi tawaran menarik, tau!
Jika anda membeli mana-mana set di atas, anda juga layak untuk;

  • menikmati keahlian Shaklee secara PERCUMA
  • Penghantaran PERCUMA
  • BONUS TUNAI di pertengahan bulan Ogos
  • 2 beg kertas PERCUMA (selagi stok masih ada)

Jadi, memang berbaloi 🙂 Apa tunggu lagi? Grab it NOW! Promosi ini berlangsung sepanjang bulan Julai, selagi stok masih ada.

3. Twin Pack Shaklee Coasters

Masih ingat coaster ini?

Betul! Ini adalah produk PWP untuk bulan Jun.

Lagi produk eksklusif sempena promosi Shaklee Jun 2017

Berita baiknya, promosi PWP untuk dapatkan coaster ini dilanjutkan ke bulan Julai.

Jika anda membeli sebarang produk Shaklee dengan minimum 100UV dalam satu resit, anda layak memiliki Shaklee Coasters ini dengan harga RM9.96. Terdapat 2 rekaan menarik yang ditawarkan berdasarkan tarikh pembelian. Boleh rujuk gambar, ya 😉 Promosi berjalan sehingga 31 Julai.

Manakala untuk coaster yang berwarna merah pula, anda layak memilikinya dengan harga yang sama jika anda membeli sebotol Vivix antara 1 – 31 Julai 2017.

Masih mood raya, jadi bolehlah gunakan coaster comel ini semasa menghidangkan jamuan Hari Raya nanti.

 

4. Bekas Salad-To-Go dengan Pembelian Set Detox Shaklee

Yang belum sempat grab bekas Salad-To-Go, ini berita gembira untuk Anda! Promosi ini juga dilanjutkan ke bulan Julai 2017. Sekiranya anda membeli Set Detox Shaklee, anda layak menikmati promosi PWP bekas Salad-To-Go dengan harga cuma RM19.93. Jimat separuh daripada harga asal!

 

Apa yang menarik tentang bekas ini ialah;

  • Bekas lutsinar jadi kita boleh nampak apa isi di dalamnya
  • Penutup kedap udara yang mudah dibuka
  • Tahan lasak. Boleh digunakan di dalam peti sejuk, peti ais, microwave dan juga dishwasher
  • Disertakan dengan pemisah untuk memudahkan kita mengasingkan makanan di dalamnya
  • Disertakan juga pisau dan garfu
  • Mudah dan kemas untuk disimpan
  • Buatan New Zealand
  • Bebas dari Phthalate dan BPA

Sangat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga. Nak bawa juadah berbuka boleh, nak jadikan bekas bekal anak ke sekolah pun boleh 😉

Jika anda ingin tahu kenapa Shaklee sangat menggalakkan DETOX, boleh baca artikel ini.

6 Perkara Anda WAJIB tahu tentang DETOKS

Sertai Shaklee sekarang dan dapatkan Promosi Shaklee Julai 2017!

Kami mengalu-alukan pendaftaran ahli Shaklee di dalam biz team kami.

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi Terbaik

Hubungi kami untuk maklumat lanjut, ya. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Azlin)

parentsbijak@gmail.com

Daftar keahlian Shaklee segera di “Join NOW

Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Tumbler Biru Eksklusif Antara Produk Promosi Shaklee Julai 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge