Daftar Ahli Shaklee

Anda ingin daftar ahli Shaklee?

Anda boleh memilih untuk daftar ahli Shaklee secara BERBAYAR atau secara PERCUMA.

1) BERBAYAR

Hanya bayar yuran keahlian sebanyak RM69 bagi mendapatkan keahlian seumur hidup, dan tambah kos penghantaran Shaklee Distributor Kit. Jadi, jumlahnya RM79.50 (Semenanjung) dan RM90.10 (Sabah/Sarawak).

(Nota: tiada kos penghantaran dikenakan sekiranya anda mendaftar secara walk-in ke mana-mana cawangan Shaklee, dan menamakan kami sebagai penaja (Sponsor/Upline) anda dengan menggunakan Shaklee ID 1087188 (Nik Noor Azlin)

2) PERCUMA

Beli produk Shaklee bernilai 200 point (lebih kurang RM680) dan Anda akan mendapat keahlian PERCUMA!

Berminat daftar ahli Shaklee? Hubungi kami untuk kami uruskan proses pendaftaran keahlian anda secara ONLINE. Anda akan mendapat Shaklee ID baru anda sebaik sahaja urusan pendaftaran selesai! Untuk menjimatkan kos penghantaran, anda boleh terus membuat pesanan belian anda semasa pendaftaran keahlian.

Apa itu Shaklee Distributor Kit?

Shaklee Distributor Kit, seperti namanya, adalah kit rujukan untuk pengedar Shaklee. Di dalamnya terdapat Buku Panduan Produk, Katalog, Senarai Lengkap Harga Produk (Ahli & Pasaran), Manual Perniagaan, P&R dan lain-lain lagi.  Tiada produk percuma tau!

Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Antara kelebihannya ialah;

1) Beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI (jimat sehingga 20% berbanding harga pasaran)

2) Dapat BONUS TUNAI jika mencapai point tertentu

3) Jika mencapai syarat-syarat yang ditetapkan, anda layak mendapat BONUS KERETA

4) Berpeluang menikmati INTENSIF PERCUTIAN di dalam dan di luar negara sekiranya berjaya mencapai syarat-syarat tertentu. Semuanya ditanggung oleh Shaklee (tiket penerbangan, penginapan, makan minum etc.) dan anda akan mendapat layan VVIP. Bagi pengedar Muslim, anda boleh memilih untuk mengerjakan umrah bagi Trip Antarabangsa.

5) Peluang menjana PENDAPATAN sampingan atau sepenuh masa

Berminat Daftar Ahli Shaklee?

Jika anda berminat, hubungi sahaja kami, atau isi borang ahli di sini.