Entri ini khusus buat anda yang ingin mencari Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi. Kamilah yang anda cari!

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi

Kami, Parents BIJAK (Azlin) merupakan salah seorang Pengedar Bebas Shaklee, SID yang sah. Kami adalah pengedar Shaklee di Bandar Baru Bangi yang terbaik dan yang anda boleh percayai. Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut berkenaan produk Shaklee atau membelinya, hubungi sahaja kami. Selain khidmat nasihat, kami juga boleh berikan khidmat Cash On Delivery (COD). Bagi anda yang berada di luar Bandar Baru Bangi, jangan risau kerana kami akan hantarkan produk Shaklee melalui perkhidmatan kurier ke seluruh Malaysia.

Azlin Azlan
013-9752402
FB: Nik Noor Azlin Azlan
Bandar Baru Bangi

Suri rumah jana pendapatan dari rumah

Saya adalah suri rumah tangga sepenuh masa. 24/7 saya bersama anak-anak. Walaupun sebagai suri rumah, saya juga seperti wanita lain di luar sana yang ingin jana pendapatan sendiri. Namun dalam masa yang sama, ingin menjaga dan mendidik anak-anak sendiri. Jadi, saya perlu cari perniagaan yang saya boleh jalankan tanpa perlu keluar rumah dan  anak-anak di sisi.

Bagi saya, Shaklee adalah syarikat yang sesuai dengan saya. Semuanya boleh dibuat secara online. Pemasaran secara online, pembelian secara online, penghantaran pun, Shaklee yang tolong poskan. Saya boleh berniaga tanpa perlu keluar dari rumah. Apa yang saya perlu buat, semuanya berada di  hujung jari. Klik…klik…klik…SIAP! Pelanggan dapat produk mereka, saya dapat bonus saya jika mencapai target jualan bulanan.

Ingin tahu lebih lanjut bagaimana saya berkenalan dengan Shaklee? Anda boleh baca entri saya di SINI.

Bagi suri rumah yang ingin jana pendapatan dengan Shaklee, bolehlah hubungi saya. InsyaAllah saya sedia membantu anda!

Azlin Azlan
SID: 1087188
013-9752402
FB: Nik Noor Azlin Azlan
Bandar Baru Bangi

parentsbijak@gmail.com

Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi Terbaik

7 thoughts on “Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge