Masih belum lambat untuk kami mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 dan pastinya ramai yang ingin tahu apa promosi Shaklee Januari 2017. Antara produk Promosi Shaklee Januari 2017 kali ini adalah produk paling WIN gituuu 😉 Sangat sesuai untuk kelihatan lebih muda. Begitu juga vitamin kanak-kanak 😉

Promosi Shaklee Januari 2017

Vivix

vivix-promo

Vivix keluaran Shaklee ini merupakan salah satu produk hangat di kalangan pelanggan Shaklee terutama bagi mereka yang ingin sentiasa kelihatan muda. Mengandungi campuran unik Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Selain berfungsi sebagai anti-oksidan dan anti-penuaan, Vivix Shaklee ini mengandungi beberapa fungsi lain juga. Antaranya merendahkan tekanan darah, merendahkan tahap kolesterol, bertindak sebagai anti-kanser dan juga anti-radang.

Promosi Shaklee Januari 2017 menawarkan keistimewaan berikut;

  • Beli 6 PERCUMA 1!
  • Beli 2 dengan 5% DISKAUN!

Bagi pembelian mana-mana promosi Vivix di atas, anda layak untuk mendapat;

  • Keahlian Shaklee seumur hidup dengan PERCUMA
  • Kos penghantaran PERCUMA
  • Cash Bonus pada pertengahan bulan Februari

Vita-Lea for Children

vita-lea-child-shaklee

Vita-Lea for Children merupakan Multivitamin untuk Kanak-Kanak yang sungguh Enak! Ia membekalkan 18 Vitamin dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak. Vita-Lea for Children juga dirumus dengan rumusan yang tidak merosakkan gigi. Bukan itu sahaja, Vita-Lea for Children ini mempunyai perisa anggur yang enak yang pastinya sedap dikunyah dan digemari oleh kanak-kanak.

Promosi Shaklee Januari 2017 menawarkan promosi Beli 3 Percuma 1 untuk produk  Vita-Lea for Children. 

Purchase With Purchase (PWP)

Anda juga berpeluang mendapatkan produk PWP pada bulan Januari ini dengan pembelian seperti berikut;

a) melebihi 100 UV dalam satu resit

sebotol shaker jenama RubberMaid

b) melebihi 150 UV dalam satu resit

  • Multistack dispenser (Putih: 1-15hb Januari, Hijau: 16-31hb Januari)

  • CarotoMax – beli 1 PERCUMA 1

Apa tunggu lagi? Nikmati tawaran menarik dari Shaklee melalui Promosi Shaklee Januari 2017. Segera hubungi kami untuk maklumat lanjut dan juga tempahan. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Azlin)

parentsbijak@gmail.com

Daftar keahlian Shaklee segera diJoin NOW

Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Promosi Shaklee Januari 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge